Despre noi

La SelectDeals.ro, ne-am propus să aducem emoția și comoditatea teleshopping-ului în era digitală, oferindu-ți o gamă diversificată de produse interesante și inedite. Indiferent dacă îți dorești un gadget inteligent, un aparat electrocasnic de ultimă generație sau accesorii pentru sănătate și frumusețe, suntem siguri că vei găsi aici exact ceea ce cauți.

De ce să alegi SelectDeals.ro? Pentru că ne dedicăm în totalitate satisfacerii nevoilor și dorințelor tale. Suntem mereu la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii, astfel încât să poți fi sigur că produsele noastre sunt moderne, funcționale și de calitate.

Echipa noastră pasionată lucrează în permanență pentru a-ți oferi o experiență de cumpărături excelentă. Fie că ai întrebări legate de produsele noastre, livrare sau retururi, suntem aici pentru tine. Punctualitatea și profesionalismul nostru ne diferențiază și suntem dedicați să-ți oferim cele mai bune servicii.

Ne preocupă siguranța ta, de aceea colaborăm numai cu producători de încredere, care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Fiecare produs este atent verificat și testat înainte de a fi adăugat în magazinul nostru online. Astfel, poți avea încredere că produsele pe care le achiziționezi de la noi sunt fiabile și sigure.

Pentru noi, rapiditatea este cheia. De aceea, lucrăm cu parteneri logistici de încredere, pentru a-ți livra produsele cât mai repede posibil, direct la ușa ta. În plus, oferim opțiuni de plată sigure și flexibile, pentru a-ți facilita experiența de cumpărături.

Date de contact:

ROY CREATIVE ONLINE SRL
CUI: 46321904
J23/3975/2022
Str. Washington nr. 2A, Tunari, Judetul Ilfov
Telefon: +40761666285
E-mail: selectdealsro@gmail.com